澳門文化中心

其他節目

《死佬日記》

19.09.2010    20:00    綜合劇院

$150 | $100



點解男人可以關心北極冰川融化,而唔記得拍拖紀念日? 又點解男人情願呆等女友化一個鐘頭妝,都唔肯修剪自己條凸出既鼻毛?

點解男人可以關心北極冰川融化,而唔記得拍拖紀念日? 又點解男人情願呆等女友化一個鐘頭妝,都唔肯修剪自己條凸出既鼻毛? 「男人係低等動物!」有女人話。 的確,現代男人同一萬年前既原始人一樣無進化過,但高貴既女士們都一樣愛佢愛足一萬年!

戲劇農莊、香港春天實驗劇團

90分鐘   |  1次 ‧ 15分鐘中場休息



早購優惠 -- 開售日至8月1日期間購票可享七折優惠,

團體票 -- 一次購買同場相同票價門票十張或以上,可享八折優惠


澳門演藝學院學生,可享八折優惠


勁爆劇園 (BTG) 會員,可享七折優惠


#「折扣優惠門票數量有限,先到先得」



主辦 : 戲劇農莊

製作 : 戲劇農莊、香港春天實驗劇團



為免影響演出,觀眾務請準時入場。遲到者將在中場休息或幕間適當時候方可進場。 主辦單位有權不讓遲到者進場,亦有權決定遲到者的入場時間及方式。 主辦單位保留更改節目及演出者權利。



(853) 2855 5555; (853) 2870 5000